Na twee jaar corona hebben we dit voorjaar weer een complete voorjaarscompetitie gekend.

LTCM deed mee met veel seniorenteams. Dit jaar voor het eerst ook met twee 8 & 9 teams en weer veel teams op de vrijdagavond, twee teams op de zaterdag en twee teams op de zondagmiddag.

Kampioenen

Dit jaar waren er drie teams die kampioen werden en alle drie van de vrijdagavondcompetitie.
Allereerst het gemengde team van Eric Verheul. Al vrij snel was duidelijk dat dit team met al zijn routine dit seizoen wel erg dominant was. Alle partijen werden gewonnen. Met 19 winstpartijen en slechts een verloren wedstrijd was het een zeer geslaagd seizoen.

vlnr: Rens, Bart, Norman, Tim, Max & Maurice
Ook het LTCM-herenteam 1 van Maurice Meyer werd na een spannende laatste vrijdagavond kampioen: Nummer 2 PVC kwam op bezoek met 1 punt achterstand. Na de 2 spannende eerste wedstrijden stond het 1-1, Het kwam nu neer op de laatste 2 wedstrijden en dat resulteerde in een knappe 2-2!

Voor het eerst deed het team van Michiel Geelhuysen mee in de gemengd dubbel 17+ en ze werden meteen kampioen! In een klasse met weinig krachtsverschil, was het tot het laatst spannend. Met een gelijkspel in de laatste wedstrijd werd het kampioenschap naar binnen gesleept.
Een prestatie van formaat!

“Jonge” senioren

Zeker vermeldenswaard is het herenteam van Roderick Kalis, Jasper Patist, Roar van den Bogert en Patrick van der Mars. Zij maakten dit jaar de overstap van de jeugd naar de senioren. Dit bleek niet makkelijk, maar er is veel ervaring opgedaan om in de najaarscompetitie weer beter te zijn.
Al met al was het een mooie competitie met veel gezelligheid, vooral op onze thuisbasis. Wat betreft gezelligheid zijn we als LTCM natuurlijk altijd al wel kampioen!!

Competitie voor de niveaus 8 en 9

Ben gaf al aan dat deze competitie een ideaal instapmoment is voor beginnende tennissers. Er zijn vier wedstrijden en alles speelt tegen iedereen ofwel: een damesdubbel kan zomaar tegen een gemengd dubbel komen.
De reacties waren positief. Danique Verboom van het donderdagteam prees de laagdrempeligheid en Hanneke Ponk die op vrijdagavond in actie kwam, vond de contacten met andere verenigingen positief.
Deze twee teams gaan zeker meedoen met de najaarscompetitie!

 

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws