Beste LTCM’ers,

Gelukkig kunnen wij weer spelen. Hopelijk zal de regen snel ophouden om een spelbreker te zijn.
 1. De recente ALV is goed verlopen. Discussiepunt was natuurlijk het voornemen om voor minstens vier banen over te gaan op een andere baansoort. Naar aanleiding van een ingebracht voorstel om ook aan topclay te denken, heeft het bestuur verscheidene opties. Uiteraard houden wij jullie van de lopende ontwikkelingen op de hoogte.
 2. LTCM heeft dringend een secretaris / secretaresse nodig. Voor het bestuur geldt dat er bij tijd en wijle moet worden verjongd. Wij kunnen niet eeuwig doordraaien op de bekende club, die ‘het toch allemaal wel doet’. Indien je belangstelling hebt, kan je je aanmelden bij mij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je hoeft echt niet bang te zijn voor ernstige overbelasting. De huidige bestuursleden zitten al enkele jaren of soms nog langer op hun post en hebben het ook overleefd!
 3. De tennislessen beginnen op 1 april.
 4. De jeugdleden ontvangen binnenkort de contributiefactuur. Hierbij is een korting van €30 op het lidmaatschap verwerkt voor de jeugdleden die tennisles volgen bij Smash.
 5. Tenniskleding is te bestellen via www.byhedwig.nl/kleding/ltcm-maarssenbroek.
 6. Volgende week zaterdag 23 maart is de officiële Openingsdag van het seizoen.
  Wij beginnen om 13:00 uur en dat doen wij met wat tosswedstrijden.
  Om 16 uur zetten wij de vele vrijwilligers die zich met regelmaat inzetten voor de club, in het zonnetje.
 7. Op zondag 24 maart is er bij Luck Raeck een evenement voor de jeugdleden van onder andere LTCM en de Blauwe Reiger. Ook onze tennisleraar Camillo is er bij aanwezig. Via Linda hebben de jeugdleden al te horen gekregen dat zij kunnen meedoen en aanmelden kan nog tot 17 maart.
  Inmiddels hebben al negen jeugdleden zich ervoor ingeschreven. Heel fijn.
 8. Op 1 april begint de competitie weer en via onze site kunnen jullie zien welke wedstrijden er dan zijn.
 9. Van Diana kwam het volgende bericht binnen over de Laddercompetitie:
  ClubLadder - Wedstrijden op jouw niveau!
  Het nieuwe seizoen komt er weer aan! Dat betekent ook dat de Clubladder weer begint! Een mooie gelegenheid om tegen veel spelers van de club te spelen in een ontspannen enkelpartij van 1 uur.
  Of je nu een ervaren speler bent of net begint: Met Clubladder bij LTC Maarsen- Broeck vind je snel tennisspelers van jouw niveau!
  Meld je aan, selecteer je niveau en welke dagen je graag speelt. Je krijgt binnen twee weken je eerste wedstrijdmail. Je speelt twee keer 30 minuten en telt het aantal gewonnen games. Je wisselt van positie (komt hoger op de ladder) als je van iemand wint die boven je is geplaatst.

  Sommigen “ladderen” al jaren, voor beginners en nieuwe leden is de Clubladder erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en wedstrijdervaring op te doen!

  De volgende ronde begint maandag 1 april. Klik op de link voor meer informatie of schrijf je nu in: https://sportconnexions.com/ltcm/.
 10. Op dit moment zijn alle looppaden op het park helemaal vernieuwd.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van LTCM,

Feiko Postma
Voorzitter
Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws