Afgelopen zaterdag was onze club voor de vierde keer gastheer van het Roland Garros Grand Slams For Kids.

Deze wedstrijden worden in verschillende steden gespeeld en de hoofdprijs is een verzorgde reis naar Roland Garros, een van de vier grandslamtoernooien.

Er waren maar liefst 60 kinderen / jongeren tussen de 8 en 18 jaar actief. Van LTCM waren dat Ilana, Mirna en Mattijs, die leuke wedstrijden speelden. De deelnemers kwamen ook buiten de provincie Utrecht vandaan en dat maakte het toernooi toch extra bijzonder. Twee kwamen zelfs uit Heerlen, weer anderen uit Heerhugowaard, Capelle aan den IJssel, Bergen-op-Zoom en Tilburg. Dat de zon het grootste deel van de dag scheen, was ook nog eens een meevaller.

LTCM en het park kregen weer complimenten. Dat mogen wij best eens met trots melden: ‘de sfeer bij jullie is zo leuk’, was er een van. Laat ik dan direct wat namen noemen van vrijwilligers die er op die zaterdag aan bijdroegen. Namens de directe wedstrijdorganisatie waren dat Linda, Diana, Elske en Patrick.

De versieringen waren aangebracht door Diana, Piet, Martine, Elske en Els. Natuurlijk werd er ook voor de inwendige mens gezorgd en dat deden achter de bar Gerhard, Cees, Gerben en Piet, terwijl Elske, Jens en Rachel onze crêpe bakkers waren.


Instructies in de oefenkooi
De inwendige mens werd niet vergeten
Na gedane arbeid is het goed ….
Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€35,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws