De voorjaarscompetitie zit er weer op en wat zijn er weer mooie, spannende wedstrijden gespeeld!

Dit voorjaar heeft LTCM 5 jeugdteams kunnen opstellen, in elke categorie 1 team.

Voor Team Rood was het de eerste keer dat ze mee hebben gedaan met de competitie. Super knap van onze kleinste jeugd. Ze hebben leuke wedstrijdjes gespeeld, zowel uit als thuis, en er zijn ook aardig wat wedstrijdjes gewonnen. Heel leuk om het enthousiasme van deze kids te zien!

Team Oranje heeft ook enorm z'n best gedaan deze competitie ronde. Er zaten in deze poule wel wat sterke tegenstanders, maar team oranje heeft zich goed staande gehouden en daar zijn aardig wat spannende wedstrijden uit voort gekomen. Goed gedaan toppers!

Team Groen

De boys van Team Groen hebben vooral een hele gezellige voorjaarscompetitie gehad. Dat begon vaak al met het ontbijt op de club, waarbij de lach- en kaakspieren al een goede warming-up kregen. In de poule waren diverse teams goed aan elkaar gewaagd, waardoor meerdere wedstrijden in een 3-3 gelijkspel zijn geëindigd. Ze zijn uiteindelijk als 4e in de poule geëindigd, maar wel met de vermelding dat ze (net als Vleuten de Meern) 24 punten hebben behaald en de clubs op de 1ste en 2e plek 28 punten hadden. Eigenlijk is het gewoon een gedeelde 2e plaats. Knap gedaan jongens!

Ons Junioren 11 - 14 jaar Team heeft leuke uit- en thuiswedstrijden gespeeld. Er zijn zeker mooie partijen gespeeld, veel partijen die in 3 sets beslist moesten worden en daardoor erg spannend waren. Dit team heeft een mooie plek in het midden van de poule bemachtigd!

Onze oudste jeugd in de voorjaarscompetitie speelden in de categorie Jongens 13 - 17 jaar. Deze jongens hebben lastige wedstrijden gehad, maar uiteraard hun uiterste best gedaan. Al met al zijn er goede wedstrijden gespeeld en meerdere punten binnengehaald.


Alle ouders, bedankt voor de wekelijkse support!!

We hebben (bijna) elke zondagochtend een prachtige ochtend gehad met perfect tennisweer. Ook het traditionele ontbijt voor de thuisspelende teams is weer goed "in de smaak" gevallen.

Een deel van de spelers uit de voorjaarscompetitie zullen we in het najaar wederom in actie zien!


Met vriendelijke groet,

Linda Elsendoorn
Bestuurslid Jeugd

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws